För Medlemmar

Välkommen till FDB:s medlemsportal

Här hittar du viktig information för dig som är medlem. Vi har samlat alla frågor & svar som rör dyslexi, medlemserbjudanden, föreläsningar och annat material som är framtaget exklusivt för FDB:s medlemmar.

Frågor & Svar

Dyslexi väcker ofta många frågor. Här hittar du alla de vanligaste frågorna som våra medlemmar undrar över. Många av frågorna dyker även upp i FDB Dyslexiforum på Facebook, vårt medlemsforum. Där finns även möjlighet att diskutera dyslexifrågor med andra föräldrar i samma sits.

erbjudande

Vi förhandlar fram rabatter på tjänster och produkter, både för nytta och nöje för dig som medlem. Glöm inte att besöka den här sidan lite då och då så att du inte missar något. Vissa erbjudanden kan vara tidsbegränsade.

Filmer

Här hittar du föreläsningar och annat viktigt material som endast våra medlemmar får tillgång till. Glöm inte att besöka den här sidan lite då och då så att du inte missar något. Flera av filmerna visas under begränsad tid.

Checklistor & PDF Filer

Att använda checklistor är ett mycket bra sätt för att få struktur i sin vardag. Det kan också vara bra att ha med checklistor i möte med bland annat skola eller logoped för att underlätta och förbereda samtalet. Vi har samlat checklistor som passar både föräldrar och elever och som enkelt kan skrivas ut i pappersformat.
Din personliga profilsida

Din Personliga Profilsida

Klicka på länken för att komma till din personliga sida i medlemsregistret. Här uppdaterar du själv enkelt dina kontaktuppgifter till exempel adress, mailadress och telefonnummer.